genieten van groen en water

12 woningen klaar voor de toekomst in de Fryske marren

Aan de noordoost kant van Joure ligt het uitbreidingsplan Wyldehoarne. Een prachtige wijk met veel groen, water en speelplekken voor kinderen. Project Wyldehoarne bestaat uit 12 woningen met een tuinligging op het oosten. Tevens zijn de woningen helemaal klaar voor de toekomst. Ze worden namelijk standaard uitgerust met een lucht-warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen zodat de woning op een milieuvriendelijke manier verwarmd wordt.

JOURE, een dorp met een stedelijk karakter

In Joure ben je van alle gemakken voorzien. Er is een ruim aanbod van basisscholen en er zijn twee scholen voor voortgezet onderwijs. Er zijn diverse supermarkten en de Midstraat kent een ruim winkelaanbod (met vrij parkeren). Daarnaast heb je een ruime keuze aan sportverenigingen en culturele verenigingen.

Kavelkaart

HET VERKOOPPROCES

1

INTERESSE FASE

2

START VERKOOP

3

TOEWIJZING

TEKENMOMENT

5

START BOUW

Klik op een fase voor meer informatie

Heb je interesse? SCHRIJF JE DAN NU IN.

Heb je interesse in nieuwbouwproject Wyldehoarme? Schrijf je dan vrijblijvend in via onderstaand formulier. Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan je inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.

TEKENMOMENT

Na de optieperiode van twee (2) weken is het tijd om de beslissing te maken om de koop -en aannemingsovereenkomst te tekenen of af te zien van uw optie. Na het tekenen van de koop -en aannemingsovereenkomst zal de aannemer contact met u opnemen om een gesprek in te plannen. In dit gesprek zal het meer -en minderwerk besproken worden.

START BOUW

Zodra alle ontbindende voorwaarden voldaan zijn en 9 van de 12 woningen verkocht zijn start de bouw van de woningen.

INTERESSE FASE

Op dit moment bevinden we ons in de interessefase. In deze periode informeren wij de geïnteresseerden over het project en kan iedereen zich inschrijven op de website. Wie ingeschreven is wordt (digitaal) op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom project Wyldehoarne in Joure.

START VERKOOP

De verkoop is inmiddels gestart. Dat betekent dat u zich vanaf nu officieel kan schrijven. Uw inschrijving dient zo compleet mogelijk te zijn. Zorg ervoor dat het inschrijfformulier en de eventuele financiële check volledig ingevuld heeft. De verkoopstukken kunt u vinden onder het kopje downloads. U heeft vanaf start verkoop (9 februari) twee weken de tijd om uw inschrijfformulier en eventuele financiële check in te leveren bij de makelaar.

TOEWIJZING

Enkele dagen na de sluiting van de inschrijving zal de toewijzing plaatsvinden. Dit gebeurt op basis van voorwaarden en voorkeuren. Wij maken een selectie op basis van voorwaarden, hoe minder voorbehouden, hoe meer kans. Als u een appartement toegewezen krijgt, wordt u gebeld. Tijdens dit telefoongesprek krijgt u meer informatie over het verdere proces. Op het moment waarop het telefoongesprek plaatsvindt heeft u in feite een optie op een woning. De makelaar plant tijdens dit telefoongesprek een eerste afspraak met u in. De optie geldt voor een periode van twee (2) weken en gaat in na het eerste gesprek.

De inschrijvers die geen woning toegewezen krijgen worden ook gebeld. U blijft, als u dat wilt, wel in ons bestand staan en kan later wellicht wel een woning toegewezen krijgen. Komt er namelijk een woning vrij, dan zoeken we opnieuw een koper voor de vrijgekomen woning.