DE PROJECTMAKELAAR: A7 MAKELAARS UIT JOURE

A7 Makelaars is gespecialiseerd in huisvesting, zowel particulier, bedrijfsmatig als agrarisch. Het unieke van A7 Makelaars is dat ze voor elk onderwerp over gespecialiseerde adviseurs beschikken. De makelaars die jullie gaan begeleiden in het proces van Wonen in Wyldehoarne zijn:

Mark Volbeda – A7 Makelaars

Vanaf 2003 werkt Mark in de makelaardij en is beëdigd NVM makelaar en NRVT (EVS) Register-Taxateur. De eerste 12 jaar in Heerenveen en vanaf 1 januari 2016 als mede-eigenaar bij A7 Makelaars. De geboren Fries kent de omgeving als z’n broekzak. Hierdoor begeleidt hij u naar een woning die aansluit bij uw wensen en eisen. Pro-actief en bied van wonen. Mark weet dat de aankoop of verkoop van een huis een belangrijke gebeurtenis is in uw leven. Hij zorgt ervoor dat dit traject zo aangenaam mogelijk verloopt. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt hij u graag over zijn werkwijze.

Mirjam Swart – A7 Makelaars

Mirjam is beëidigd NVM-makelaar, sinds 2005 VastgoedCert gecertificeerd makelaar, NRVT (EVS) Register-Taxateur en reeds enkele jaren werkzaam bij A7 Makelaars. Zij heeft haar HBO opleiding Vastgoed & Makelaardij in Groningen gevolgd en heeft een ruime ervaring in de makelaardij. Mirjam woont met haar gezin in Joure en u kunt haar regelmatig onderweg naar school (kinderen) en sportvoorzieningen tegen komen. Zij houdt zich bezig met de verkoop, aankoop en het taxeren van de woningen. Tevens neemt zij de nieuwbouw woningverkoop ter hand.

 

Vragen over het project? Neem dan contact op met A7 makelaars!